Ελληνικά    English   
Hotel air photo

Ισόγεια 2 κλινών

Τα ισόγεια δύο κλινών, προσφέρονται για άνετη οικονομική διαμονή. Διαθέτουν ανεξάρτητη είσοδο, ένα διπλό κρεβάτι και όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό όπως wifi, τηλεόραση, aircondition, πιστολάκι μαλλιών, ψυγείο και μικρό χώρο εργασίας με βασικά είδη κουζίνας.

Δείτε τις  τιμές  και κάνετε κράτηση

Ισόγεια 4 κλινών

Είναι μονόχωρα διαμερίσματα, με ανεξάρτητη είσοδο και δική τους βεράντα. Διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι, δύο μονά χτιστά και τον κατάλληλο εξοπλισμό όπως τηλεόραση, wifi, aircondition, πιστολάκι μαλλιών, ψυγείο και μικρό χώρο εργασίας με βασικά είδη κουζίνας.

Δείτε τις τιμές  και κάνετε κράτηση.

Ορόφου 4 κλινών δύο δωματίων

Αποτελούνται απο ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και χώρο καθιστικού με δύο μονά κρεβάτια και μία πολυθρόνα-κρεβάτι. Τα δωμάτια δεν χωρίζονται με πόρτα.

Κάθε διαμέρισμα διαθέτει ανεξάρτητη είσοδο, βεράντα 25 Μ2 με τραπέζι και καρέκλες και τον κατάλληλο εξοπλισμό όπως wifi, τηλεόραση, aircondition, πιστολάκι μαλλιών, ψυγείο και μικρό χώρο εργασίας με με βασικά είδη κουζίνας.

Δείτε τις  τιμές  και κάνετε κράτηση

 

Σουίτες ορόφου 4 κλινών δύο δωμάτιων

Έχουν ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και χώρο καθιστικού με δύο χτιστά μονά κρεβάτια και μία πολυθρόνα-κρεβάτι. Τα δωμάτια χωρίζονται με πόρτα.

Εχουν δύο βεράντες με τραπέζια και καρέκλες και άπλετη θέα.

Προσφέρονται για άνετη διαμονή πολυμελών οικογενειών και διαθέτουν, wifi, τηλεόραση, aircondition, πιστολάκι μαλλιών, ψυγείο και μικρό χώρο εργασίας με βασικά είδη κουζίνας.

Δείτε τις  τιμές  και κάνετε κράτηση