Ελληνικά    English   

Πως θα φτάσετε οδικώς

Αναλόγως με την κατεύθυνση που ακολουθείτε, μπορείτε να φθάσετε στην περιοχή με τρείς τρόπους

Μέσω της γέφυρας της Χαλκίδας.
Λεπτομέρειες διαδρομής

Μέσω του πορθμείου Αρκίτσας
Λεπτομέρειες διαδρομής

Μέσω του πορθμείου Γλύφας.
Λεπτομέρειες διαδρομής

Δρομολόγια Ferry Γλύφας και εδώ και Αρκίτσας

Η περιοχή

Tο βόρειο τμήμα της Εύβοιας, είναι γεμάτο με κρυμμένες ομορφιές και προσφέρεται για πολυήμερες διακοπές ή ολιγοήμερες αποδράσεις μέσα στη φύση.

Στεριά ή νησί; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Οι εναλλαγές του τοπίου είναι γρήγορες και το βουνό με τη θάλασσα συνδυάζονται και εναλλάσσονται παρασύροντας τον επισκέπτη.

Φιδίσιες διαδρομές, πευκοδάση, ποτάμια και καταρράκτες, πλατάνια και μικρά ξωκλήσια, σε συνδυασμό με υπέροχες παραλίες, συνθέτουν το πάζλ και θα σας συντροφεύουν στην πορεία της εξερεύνησής της.

Προγραμματίστε απο τώρα διακοπές που θα εύχεστε να μην τελειώσουν ποτέ αλλά και θα σας μείνουν αξέχαστες.

Τα αξιοθέατα

Οι ειδυλλιακές Ροβιές με τον απέραντο ελαιώνα, η ρομαντική Λίμνη με τη νησιώτικη γοητεία, τα καταπράσινα Λιχαδονήσια και τα γραφικά Ήλια, είναι μερικά από τα μέρη που σε καλούν να τα επισκεφθείς.

Τα λαογραφικά μουσεία, οι αρχαιολογικές συλλογές, τα μοναστήρια και το προσκύνημα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου θα αποκαλύψουν την πολιτιστική και θρησκευτική παράδοση της περιοχής.

Τα δασικά μονοπάτια, το φαράγγι της Μπουλοβίναινας, οι καταρράκτες του Δρυμώνα και το απολιθωμένο δάσος της Κερασιάς, θα αποζημιώσουν τους εξερευνητές με την ομορφιά τους.

Δείτε τις  τιμές  και κάνετε κράτηση τώρα !